mega888

Останні події

Онлайн-зустріч у рамках профорієнтаційного проєкту

   Профорієнтаційна робота з навчальними закладами продовжується, незважаючи на карантинні обмеження.


   15 грудня в рамках профорієнтаційного проєкту на базі Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С.В. Руднєва  відбулася онлайн-зустріч з учнями   закладів загальної середньої освіти Білопільської ОТГ.

   Модераторами заходу стали студенти коледжу  Безверха А., Тимощенко А., Штань М. - випускниці Білопільських ліцеїв. Під час зустрічі  вони розповіли  майбутніми випускникам шкіл про свій досвід навчання й отримані знання, про можливості для самореалізації, які надає коледж, також поділилися своїми враженнями від навчання та від студентського життя.
   Спікерами онлайн-зустрічі  виступили  завідуюча шкільним відділенням Стьопочкіна Ю.О., завідуюча дошкільним відділенням Кан А.В., керівник фізичного виховання Осадчий В.І. та відповідальний секретар приймальної комісії Бєланова Ю.М.
   У ході дистанційного спілкування  школярі отримали загальну інформацію щодо вступної кампанії, дізнались про особливості навчального процесу у коледжі, перелік  спеціальностей, за якими проводитиметься набір випускників шкіл у 2022 році.