mega888

Останні події

Підтримуймо Україну разом!

   Студенти перших курсів Путивльського педагогічного фахового  коледжу під керівництвом викладача соціально-економічних дисциплін Романа САХНОВА долучилися до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Ми з України» організатором якого стала освітня платформа «На Урок».
   Це конкурс із захопливими завданнями, присвяченими нашій Батьківщині та її людям. Його мета – розповісти про унікальність України та українців, якими варто пишатися.

   Виконуючи завдання конкурсу, майбутні педагоги дізналися безліч цікавинок про географічні особливості нашої країни, архітектурні надбання та людей, які її прославляють. Нам є чим і ким пишатися.
   Переможцями стали:
   1 місце - Анна БЕЗВЕРХА (1курс, група «А»);
   2 місце - Софія КАПІНА (1курс, група «Б»), Костянтин ПОНОМАРЕНКО (1курс, група «Д»);
   3 місце – Анна ТИМОЩЕНКО (1курс, група «А»), Олександр БОНДАРЕНКО, Анна ЛУГОВЦОВА (1курс, група «Д»).
   Захід сприяв формуванню національних цінностей, патріотичних переконань, поваги до історичного минулого України, її культурних цінностей.
   Доки в наших душах живе віра, а в серцях б’ється Україна, доки свідома молодь стає на захист незалежності нашої країни, доки викладачі дружно тримають освітянський фронт, а кожен студент виконує свій громадянський обов’язок, Україна нездоланна, нескорена, непоборна ! Підтримуймо Україну разом !


 
 
 

Методист коледжу Людмила ГОЙКО