Останні події

ПЕДАГОГІЧНИЙ СТАРТ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

   26 серпня в Путивльському педагогічному фаховому коледжі відбулася  педагогічна  рада в режимі онлайн. Обговорювалися питання про підсумки  роботи  закладу освіти за 2021/2022 н. р.; організацію освітнього процесу у 2022/2023 н. р. та підготовку закладу в умовах правового режиму воєнного стану; затвердження річного плану роботи закладу на 2022/2023 н. р.; про високий рівень відповідальності освітян за дотримання безпекових умов під час освітнього процесу; формат проведення занять тощо.

   З вітальним словом до педагогів закладу звернулася в. о. директора коледжу Зоя МАТВІЄНКО, висловила щиру подяку за щоденну важливу роботу у такий важкий для України час та звітувала про результати діяльності КЗ СОР «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С. В. Руднєва» за 2021/2022 н. р.. Змістовна доповідь керівника коледжу охопила всі напрямки діяльності закладу освіти, визначила проблемні моменти, основні стратегічні вектори діяльності закладу та окреслила плани розвитку коледжу на наступний рік. Одностайним рішенням працівників колективу діяльність закладу була визнана задовільною. 
   У своїх ґрунтовних виступах т. в. о. заступника директора з навчальної роботи Ірина СЧАСТЛИВЦЕВА, завідувач шкільним відділенням Юлія СТЬОПОЧКІНА, завідувач дошкільним відділенням Алла КАН, заступник директора з виховної роботи Ірина СТАРОДУБЦЕВА, завідувач навчально-виробничої практики Наталія ПІЩІКОВА, методист коледжу Людмила ГОЙКО, керівник з фізичного виховання Віктор ОСАДЧИЙ підвели підсумки роботи педагогічного колективу впродовж 2021/2022 навчального року, детально проаналізували нагальні питання освітнього процесу в умовах воєнного стану.
   Наразі основним пріоритетом організації роботи закладу є безпека  усіх учасників освітнього процесу, тому  у виступах йшлося про навчання в умовах воєнного часу.  На розгляд присутніх було запропоновано алгоритм дій педагогічних працівників під час сигналу «Повітряна тривога», який більшістю голосів був затверджений.
   Безперечно, новий навчальний рік 2022/2023 стане  новою сходинкою в роботі як викладачів, так і студентів. Досвід роботи в умовах повномасштабної війни буде формуватися в реальному часі і подекуди вимагатиме імпровізації у прийнятті виважених рішень. Але це наш освітянський обов’язок, ми тримаємо освітній стрій 24/7 на своєму фронті, наближаємо перемогу разом, а не просто чекаємо на неї!

 
 

 

 

Секретар педагогічної ради Наталія КИСЛА