mega888

Гурток «Пізнай себе»

Керівник гуртка Галина СКЛЯРОВА

   В усі часи люди замислювались над тим, як пізнати та знайти себе. Щоб знайти правду дехто робив добрі справи та допомагав іншім, хтось багато вчився та подорожував, хтось шукав відповідь у собі. Істина десь посередині, оскільки, кажуть, щоб пізнати світ, нам треба пізнати спочатку себе. Це посилання і є лейтмотивом занять психологічного гуртка «Пізнай себе», метою якого є розширення психологічних знань та покращення міжособистісної взаємодії з подальшою самореалізацією та розвитком особистісних якостей та творчих здібностей, креативності мислення.
   Заняття гуртка сприяють розвитку навичок самопізнання, готовності до безперервного самовдосконалення та саморозвитку.
   Використання інтерактивних методів занять, переважної їх практичної  направленості (різні види тренінгових вправ, проведення діагностики з метою вивчення особливостей власного психічного життя, побудова планів саморозвитку, семінари та дискусії) дають змогу здобувачам освіти пізнавати психологічну реальність та наповнювати власну психологічну скарбничку новими уявленнями.
   Формат гурткової роботи дозволяє проводити заняття в інтерактивній формі, передбачає включення в роботу різного роду тренінгових занять, тематичних дискусій, проведення аналізу фільмів, рольових ігор, психологічних вправ, семінарів та міні-лекцій.