mega888

Останні події

Попри все працюємо…

   В надскладних умовах (перервах між повітряними тривогами) відбулася травнева педагогічна рада  викладацького складу КЗСОР «Путивльський педагогічний фаховий коледж  імені С. В. Руднєва».
   В. о. директора Зоя МАТВІЄНКО, яка розпочала нараду, звернулася до колективу зі словами подяки і підтримки і наголосила на необхідності успішного завершення навчального року, об’єктивного оцінювання здобувачів освіти з урахуванням ситуації, що склалася нині.

   Юлія СТЬОПОЧКІНА, завідувач шкільним відділенням, акцентувала увагу на особливостях реєстрації і проходження мультипредметного тесту як нової форми  ЗНО в умовах воєнного стану.
   Про стан виховної роботи методичного об’єднання класних керівників та вихователів гуртожитку в умовах воєнного часу проінформувала заступник директора з виховної роботи Ірина СТАРОДУБЦЕВА.
   Ірина СЧАСТЛИВЦЕВА, керівник методичного об’єднання класних керівників, розповіла про нелегку роботу класних керівників зі своїми групами. Зазначила, що всі студенти отримують належну допомогу як у навчальному процесі, так і моральну й психологічну підтримку.
   Юлія БАРАННІК, психолог коледжу, презентувала нові методики зняття психоемоційної напруги під час тривоги, запропонувала дієві вправи. Ірина ПОДШИВАЙЛОВА, соціальний педагог, надала рекомендації щодо психологічної підтримки здобувачів освіти.
   Викладачі та адміністрація  також приділили увагу нагальним питанням щодо проведення вступної кампанії 2022 - 2023 н.р., обговорювались нові Правила прийому.
   Підсумувала вищесказане заступник директора з навчальної роботи Тетяна МАЛЕЦЬКА, яка звернула увагу на необхідність успішного завершення навчального року, оформлення документації, незважаючи на складні умови воєнного часу.

 

 

 

 

Секретар педагогічної ради Тетяна БАБІЙ