mega888

Останні події

В ДЕНЬ СОБОРНОСТІ ТА ЗЛУКИ ВСІ ВІЗЬМЕМОСЯ ЗА РУКИ!

   Щороку 22 січня Україна відзначає національне свято - День Соборності України. Це свято є символом єдності всієї української території і відіграє значну роль в історії становлення незалежності нашої країни. Саме 22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки.
   Живий ланцюг Соборності — щорічна акція, що присвячена Дню Соборності України та річниці з дня проголошення Незалежності України.
   З метою активізації національно-патріотичного виховання, популяризації вивчення історії України, формування в молоді активної патріотичної позиції студентською радою Путивльського педагогічного фахового коледжу ім. С. В. Руднєва проведено флешмоб " В День соборності та Злуки всі візьмемося за руки".
   Нехай любов до рідного краю згуртовує нас для здійснення єдиної мети – процвітання соборної, незалежної, могутньої України, надійної запоруки добробуту, щасливого життя її народу, одного чистого та мирного неба на всіх. З Днем Соборності, Україно!

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.