mega888

Останні події

ЖИВИЙ ЛАНЦЮГ ЄДНОСТІ

   Невипадково планове засідання педагогічної ради Путивльського педагогічного фахового коледжу відбулося у знаковий для держави день – День Соборності України. У такий спосіб педагогічний колектив закладу долучився до Всеукраїнського ланцюга єдності.
   Урочистий початок – привітання від директорки Світлани Ковальової та онлайн-нагородження переможців (студентів Анни Безверхої, Людмили Дзиціни) та їхніх наставників (Тетяни Жидкової, Тетяни Бабій) двох престижних конкурсів - ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка та  ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
   Юлія Стьопочкіна, завідувач відділення, презентувала рейтингові показники успішності груп за І семестр 2023/2024 н. р. Вона зазначила про підвищення знань порівняно з попередніми роками.
   Голови циклових комісій проаналізували роботу викладачів відповідно до проблеми  коледжу «Шляхи оптимізації професійної підготовки фахових молодших бакалаврів у контексті реформування освітньої галузі».
   Виховна робота у коледжі – запорука патріотичного виховання сучасної молоді, становлення майбутнього громадянина України. Узагальнення досвіду роботи класних керівників груп за напрямками здійснено головою методичної комісії класних керівників Наталією Кислою. 
   Тетяна Малецька, заступник директора з навчальної роботи, звітувала про моніторинг вдоволеності здобувачів освіти якістю надання освітніх послуг. Вона підсумувала результати роботи педагогічного колективу за минулий семестр 2023/2024 н.р.
   Методичну  роботу - наукові досягнення, участь викладачів у конкурсах, олімпіадах, конференціях, семінарах, вебінарах тощо – висвітлила Людмила Гойко, методист коледжу.
   Психологічна служба закладу сприяє організації психолого-педагогічного та соціального супроводу освітнього процесу в коледжі. Про підсумки роботи за поточний семестр звітували практичний психолог Юлія Бараннік та соціальний педагог Ірина Подшивайлова.
Ірина Стародубцева, керівник методичного об’єднання керівників практики, інформувала про  та розширення співпраці зі стейкхолдерами з метою удосконалення освітньо-професійних програм освітнього процесу та практичної підготовки. Крім того, акцентувала увагу на тісній подальшій співпраці з базами практик.
   На вістрі часу Путивльського педагогічного фахового коледжу – профорієнтаційна робота. Про необхідність розширення та вдосконалення форм  її проведення  наголосила секретар приймальної комісії Алла Кан. Педагогічний колектив затвердив Положення про приймальну комісію на 2024 рік.   
   Нехай же наша просвітницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, розквіт духовності особистості.
  
 
 
 
 











Секретар педагогічної ради Тетяна Бабій         
 
 
 
 
 
 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.