mega888

Останні події

ПЕРЕМОГА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

   День Соборності України — свято, яке щороку відзначають 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
   Освітній проект "На Урок" запросив учнівську молодь долучитися до відзначення цього свята участю у конкурсі. Інтелектуальні змагання допомогли юним українцям зрозуміти, чому ця подія є важливою, та дізнатися багато цікавих фактів з історії нашої держави.
   Студенти коледжу не залишилися осторонь. Свої перемоги вони присвятили Соборній Україні. І хоча конкурс триває до 15 лютого, вже зараз можна привітати переможців.

   Дипломи І ступеня здобули Софія Білоцерківська, Тетяна Загребельна, Альона Каркаус, Валерія Чаус (1-А), Анастасія Миненко (1-Є), Владислав Рудь (1-Д).
   Дипломи ІІ ступеня - Мадіна Ікромова (1-Є), Марія Нерощина (1-Д).
   Дипломи ІІІ ступеня - Діана Федан (1-А), Ксенія Ішуткіна (1-Є).
   Приємно, що наші студенти, незважаючи на складні умови навчання, відповідально і наполегливо оволодівають знаннями. А викладачі докладають максимальні зусилля для організації якісного освітнього процесу, мотивують молодь до вивчення історії України.

Голова ЦК соціально-економічних та мистецьких дисциплін Тетяна Назаренко

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.