mega888

Останні події

КРОКУЄМО В НОГУ З СУЧАСНІСТЮ

   У сучасному освітньому середовищі створення захопливих та інформативних занять стає ключовим завданням для педагогів.
   Продовжуючи Тиждень творчості молодих педагогів, викладач  коледжу Інна Голубкова взяла на себе завдання не лише передавати знання, але й надихнути та зацікавлювати студентів біологією через проведення відкритого заняття.
   З метою побудови продуктивного освітнього процесу, відчуття студентами своєї успішності та інтелектуальної досконалості, відкрите заняття було організовано із застосуванням сучасних інтерактивних технологій, таких як мозковий штурм, асоціативний кущ, незакінчені речення, рефлексія. Це дозволило студентам взяти активну участь у процесі навчання та сприяло їхньому зануренню в тему.
   Щоб заняття було більш цікавим і зрозумілим для студентів та з метою візуалізації матеріалу викладач використала презентації PowerPoint та відеоматеріали. Для обміну думками застосована віртуальна дошка Jamboard.

   Відкрите заняття з біології, проведене Інною Голубковою, стало не лише джерелом нових знань для студентів, але й незабутнім досвідом навчання. Інноваційний підхід до викладання дозволив створити захоплюючу та пізнавальну атмосферу, яка сприяла активному навчанню, спілкуванню та розвитку критичного мислення.

 
 
  
 


 

 

 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.