mega888

Останні події

ЧОРНОБИЛЬ – СКОРБОТА ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКОЇ

   38 років тому, 26 квітня 1986 року, на Чорнобильській АЕС сталася найбільша і найстрашніша за своїми наслідками техногенна радіаційна аварія.
   З метою формування цілісного сприйняття проблематики Чорнобиля в історичному минулому, наслідків аварії, вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків цієї жахливої катастрофи, пам’яті її жертв здобувачі освіти Путивльського педагогічного фахового коледжу долучилися до тематичних заходів. Лабіринт пам’яті «Чорнобиль – скорбота пам’яті людської» об’єднав студентів та викладачів навчального закладу у обговоренні таких актуальних питань: наслідки Чорнобильської катастрофи, чи можливий новий Чорнобиль,якими можуть бути наслідки аварії на окупованій Запорізькій АЕС, новітні інформаційні та цифрові ресурси спостереження за Зоною відчуження, стан радіації у повітрі України тощо. Всі учасники освітнього процесу, віддаючи людську подяку тим, чиє життя передчасно обірвала Чорнобильська трагедія, долучилися до акції «І пам’ять згадкою торкає…»

   Чорнобильська катастрофа стала попередженням усьому людству, наскільки крихким може бути наше майбутнє з неконтрольованою радіацією. Нинішня поведінка росії знову ставить світ на межу катастрофи, і це треба зупинити. В день річниці Чорнобильської катастрофи про це варто нагадати усім людям планети Земля.
   Світла пам'ять усім, хто не дожив до сьогоднішнього дня через хвороби, спричинені радіацією. Ці рани ніколи не загояться...

…ПАМ’ЯТАЄМО…




Викладач природничих дисциплін Ірина СТАРОДУБЦЕВА

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.