Останні події

Ми нація єдина, твої ми діти, Україно!

     Україна – багата держава, у ній  живе волелюбний народ, який прагне до гідного життя та свободи. 21 листопада, у День Гідності та Свободи, ми вшановуємо громадянський  подвиг, патріотизм і мужність учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності.

  

 Аби зберегти і донести до студентів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами, зметою увічнення великої національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості українців, які віддали своє життя під час Революції Гідності,  викладачі та здобувачі освіти  Путивльського педагогічного фахового коледжу провели патріотичний форум «Ми нація єдина, твої ми діти Україно!». Під час онлайн-зустрічі учасники заходу вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні і воїнів АТО, переглянули хроніку з Майдану, декламували літературні твори.

 

     День Гідності та Свободи – це не лише про один день, це про зміну свідомості українців, про їхні принципи та прагнення кращого майбутнього. Це є підтвердженням того, що попри різні особисті погляди, українці вміють об’єднуватися задля відстоювання демократичних цінностей. Нас не здолати, бо ми є сильний український народ!

 

Хай Гідність і Свобода будуть постійними супутниками нашого життя.
Слава Україні! Слава Героям!