Останні події

Щоб досягти мети, насамперед потрібно іти

   Складання ЗНО – відповідальний момент для кожного студента.

   Найважливіший компонент успішного складання ЗНО – це підготовка.

    Підготовку до незалежного оцінювання з історії України потрібно починати заздалегідь, адже необхідно оволодіти не лише теоретичними знаннями, але й практичними навичками, які не можна здобути за один день. Саме тому важливо зосередитись на виконанні тестових завдань.
   Тест ЗНО – це своєрідний підсумок усього навчання, який підводиться тільки одного разу. Тестування як екстремальна ситуація може стати причиною надмірного нервування. Це завадить продемонструвати істинні знання, спровокувавши тим само значно нижчий результат, ніж той, на який розраховувалося.
   Студенти другого курсу мали додаткову можливість спробувати власні сили під час пробного оцінювання з історії України, організованого в коледжі. В атмосфері, максимально наближеній до реального ЗНО, другокурсники ознайомились із структурою та змістом тестового зошита, пройшли пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, навчилися ефективно розподіляти час, оцінили свій рівень навчальних досягнень.
   Таке тестування дозволило студентам побачити, що вони знають добре, а над чим потрібно попрацювати – часу на це ще достатньо. Учасники переконались, що чим більше будуть тренуватись, тим менше буде хвилювань, незібраності, неорганізованості на основній сесії ЗНО.
   Головним підсумком пробного ЗНО стало розуміння того, що отримати високі результати на іспиті не так важко, як здається на перший погляд, потрібна просто правильна підготовка та терпіння, впевненість у собі та бажання досягти успіху.