mega888

Останні події

Атестація 2022

   24 березня 2022 року у коледжі пройшла атестація педагогічних працівників. Їй передувала клопітка робота з моніторингу професійної компетентності викладачів, що атестуються у 2022 році. Моніторинг мав на меті сприяти підвищенню якості освіти у навчальному закладі, надання об’єктивної інформації про стан освітнього процесу, підтримання педагогічної майстерності педагогів.


  Викладачі коледжу в атестаційний період провели відкриті заняття на високому рівні, демонструючи сучасні, прогресивні методи і прийоми роботи щодо формування особистості майбутнього педагога, здатного працювати у сучасному освітньому середовищі. Це прослідковувалось на заняттях з методики навчання англійської мови Юлії БЄЛАНОВОЇ, дошкільної педагогіки Ірини СЧАСТЛИВЦЕВОЇ, психології Галини СКЛЯРОВОЇ, всесвітньої історії Романа САХНОВА, української мови Тетяни БАБІЙ, методики трудового навчання Людмили НОВОБРАННОЇ, малюнку і живопису Ірини КРАСОВСЬКОЇ, технологій соціальної роботи Світлани КОВАЛЬОВОЇ, логопедії Алли КАН, фізичного виховання Олександра ЦВЄТКОВА, музики Миколи ХАНДУРІНА. 
   Атестація показала, що викладачі коледжу – справжні професіонали, які ростуть професійно, працюють над собою, застосовують сучасні інноваційні технології та методи навчання.
 

  












Людмила ГОЙКО,

методист коледжу