mega888

Останні події

Державний іспит зі спеціалізації на шкільному відділенні

   Розкриття основних теоретичних знань з інформатики, методики викладання інформатики в початковій школі, уміння аргументувати свої відповіді, а також уміння застосовувати ці знання у процесі проведення фрагментів уроків з інформатики, ефективно використовуючи сучасні інформаційно-комунікаційні технології - саме це демонстрували випускники шкільного відділення 4 курсу, групи «А» Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С. В.Руднєва під час державного іспиту зі спеціалізації, який відбувся 16 червня.

   Вперше проведення державного екзамену здійснювалось в Online режимі з використанням платформи Classroomта інших засобів зв’язку.
   За традицією студенти долучилися до загальноукраїнської хвилини мовчання.

   Під час виступів були добре висвітлені теоретичні питання апаратне та програмне забезпечення ЕОМ, призначення та будова операційних систем, комп’ютерні віруси, електронна пошта, пошук інформації в мережі, текстовий редактор, форматування текстових документів, електронна таблиця EXCEL, растрові та векторні графічні редактори, системи створення презентацій, системи керування базами даних. Ці відповіді супроводжувались гарними прикладами.

   Під час відповідей студенти показали вміння працювати не тільки з комп’ютером, але й з мультимедійною технікою. Кожна відповідь підкріплювалась демонстрацією відповідей та прикладів.



   Не дивлячись на ускладненість ситуації, проведення державного екзамену відбувалося в робочій та водночас доброзичливій і дружній атмосфері. Всі, без виключення, студенти мали змогу прийняти участь у іспиті і показати свій рівень знань. Членами комісії було зазначено високий рівень підготовки студентів.
   Іспит залишився позаду, а позаду і всі тривоги, сумніви і переживання. Тепер сміливо можна вирушати назустріч своїм мріям, тепер можна братися за будь-яку справу. Вітаємо наших випускників та бажаємо успіху!

Викладачі предметів спеціалізації Яна ТЕСЛЕНКО, Володимир ГОЛУБКОВ