mega888

Останні події

УКРАЇНЦІ – НАЦІЯ ГЕРОЇВ

   День Героїв – це вшанування пам’яті патріотів, які жертовно віддали своє життя служінню українській нації, тих, хто боронив рідну Батьківщину до останнього подиху. Люди, що цілковито поклали своє життя на ваги свободи українського народу, існували в різні часи становлення нашої держави. Починаючи з часів Київської Русі, продовжуючи часами Гетьманської ери та процвітання Запорізької Січі, в недовгий період існування Української Народної Республіки та Української повстанської армії. Ціла плеяда нових героїв з’явилася в останні роки, під час російської агресії на сході країни. Вони були, є і будуть завжди.
   З метою належного вшанування здобувачами освіти пам’яті полеглих захисників України, утвердження національної та громадянської ідентичності на основі суспільно-державних та національних цінностей українського народу, студентською радою коледжу проведено виховний захід «Українці – нація героїв».



        Тож пам’ятаймо наших Героїв! Адже, завдяки українським патріотам, які боронять кордони нашої Батьківщини ціною власного життя, ми з вами можемо спокійно жити, працювати та спілкуватись із рідними. Їхній героїзм є прикладом для молодого покоління, закликає пам’ятати про їх подвиг та самозречення заради нас з вами і є символом незборимості Української Нації. Вічна слава навіки Героям України!

        Координатор роботи студентського самоврядування – Діана Неспанова

 

 
 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.