mega888

Останні події

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2024: ШЛЯХ ДО НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ТА МАЙБУТНЬОЇ КАР'ЄРИ!

   Професія педагога–завжди актуальна й одна з найголовніших у сучасній Україні. Сьогодні вчителі здатні працювати якісно навіть в умовах змішаного формату навчання, часто в укритті, але якісно та професійно навчаючи молоде покоління. Цієї суботи мешканці міста та його гості мали можливість долучитися до «Ярмарку вакансій – 2024» за ініціативою колективу Путивльського педагогічного фахового коледжу імені С. В. Руднєва.
   Присутні мали можливість долучитись до майстер-класів з виготовлення сувенірів, патріотичних браслетів, руханок, ігор, естафет, взяли участь в інтелектуально-пізнавальній вікторині, а також доєднались до розіграшу благодійної лотереї, кошти від якої будуть спрямовані на підтримку ЗСУ. Гостей особливо надихнула атмосфера свята, що панувала на локаціях, створених педагогами закладу. Путивляни та гостімістапознайомились зі спеціальностями, які пропонуються закладом майбутнім абітурієнтам.

   Успішне працевлаштування випускників неможливе без тісного зв’язку з роботодавцями міста, області, регіону.  Саме тому наш коледж активно співпрацює з загальноосвітніми закладами та установами, а також проводить змістовну практичну підготовку на базі цих закладів. Така взаємодія коледжу зі стейкхолдерами дозволяє визначати потребу у педагогах, що робить наших випускників висококваліфікованими та конкурентоспроможними на ринку праці. Присутні на заході роботодавці та гості побачили показові виступи з боксу, волейболу, баскетболу, музичні виступи, танці тощо. Інтелектуально-пізнавальна гра «З Україною в серці» сприяла позитивному настрою. А на згадку про свято залишились власноруч виготовлені під час майстер-класу та артдизайну патріотичні браслети та сувеніри.Родзинка заходу – виступ дуету випускниць коледжу 2017 року Анни Гаврикової та Катерини Мигалець. Їх патріотичні пісні наближають перемогу.
   Дякуємо за допомогу у проведенні заходу Путивльській міській раді, керівнику міста Костянтину Гаврильчуку та приватному підприємцю Сергію Кобзарьову.
   Суспільство  не може існувати без висококваліфікованих педагогів та спеціалістів.Професія педагога не легка, але водночас надзвичайно цікава. Отож, відкриваємо разом шлях до нових можливостей, успішної кар’єри та щасливого майбутнього! 








 

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.