mega888

Останні події

НАУКОВІ КОНФЕРЕНЦІЇ – НАДІЙНІ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ САМОРОЗВИТКУ

   Кожного року третьої травневої суботи Україна відзначає професійне свято наукових працівників – День науки в Україні.
  Вже стало традиційним, що наші здобувачі освіти систематично удосконалюють свої знання під час захисту результатів проведених науково-дослідних робіт: рефератів, доповідей, статей тощо.
   Нещодавно на базі Глухівського національного педагогічного університету ім. Олександра Довженка  відбулась звітна науково-практична конференція «Наука та освіта в умовах війни». В ній взяли активну участь і наші студентки 3 курсу спеціальності Початкова освіта – Єлизавета Висоцька, яка представила роботу «Дві сторони інтегрованого навчання», та Анна Безверха, яка виступила з доповіддю «Досвід та практика у інтегрованому навчанні» (науковий керівник – Піщікова Наталія Олексіївна).

   Участь у заходах подібного рівня – слушна нагода не тільки вдосконалити свої ораторські здібності, що є вкрай важливим для становлення педагога, а й можливість для набуття професійних знань та саморозвитку, обміну досвідом з молодими науковцями. 
   Бажаємо всім учасникам освітнього процесу приємного та результативного наукового спілкування, творчих успіхів, здоров’я, миру і добра і, звісно, Перемоги!

 

У вас недостатньо прав для додавання коментарів.
Можливо, вам необхідно зареєструватися на сайті.