mega888

ВІТАЄМО З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

   Для нашого народу, який пережив століття бездержавності, це велике свято. Україна йшла до нього довго і важко.  Свою незалежність вона виборювала в політичних баталіях й у боротьбі ідеологій, у дипломатичних протистояннях і на народних майданах. Тож 24 серпня назавжди залишиться головним для нашої держави святом.
   Цей день став символом початку нової ери в історії нашої країни, віхою, з якої розпочався відлік поступу в майбутнє суверенної, вільної України. Адже бути вільним означає бути господарем своєї долі, своєї землі, бути творцем власного життя!
   У 2023 році Україна відзначає 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми - українці. 
   З Днем Народження, Україно! Перемоги, відновлення територіальної цілісності, та високого рівня життя для всіх українців! Хай підростаюче та майбутнє покоління нашої неньки завжди пишаються своєю Батьківщиною, а зірка свободи та миру освітлює шлях нашої країни!
   З Днем Незалежності всіх нас! Віримо в нашу Перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! Нехай наша Батьківщина цвіте і розвивається. Ми українці - і пишаємося цим!