mega888

НОВИЙ 2023/2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК РОЗПОЧАВСЯ!

   Новий 2023/2024 навчальний рік в КЗСОР «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С. В. Руднєва» розпочався із зустрічі першокурсників, студентів старших курсів, їхніх батьків із адміністрацією та викладачами.
   Керівник закладу Світлана КОВАЛЬОВА вручила подяки за участь у роботах щодо забезпечення безпечних умов організації освітнього процесу в умовах воєнного стану. У своєму зверненні директорка акцентувала увагу на основному завданні колективу коледжу – створенні безпечного освітнього середовища для здобувачів освіти. 
   Учасники студентського самоврядування підготували вітальні слова для здобувачів освіти та їх наставників, зауваживши, що жоден першокурсник не пошкодує в пріоритетності вибору Путивльського педагогічного фахового коледжу.    Наставники академічних груп провели перший урок, присвячений захисникам України. Він сприяв формуванню у студентів почуттів національної гідності і гордості за приналежність до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу. Україна має прогресивну, інтелектуальну, впевнену, непереможну молодь. 
   В цей нелегкий для країни час, попри всі труднощі, ми, педагоги, мужньо тримаємо наш освітній фронт. Навчаємося, щоб жити, працювати, перемагати.
Усе буде Україна!