mega888

Останні події

СТУДЕНТИ КЗ СОР «ПУТИВЛЬСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМЕНІ С. В. РУДНЄВА» ОПАНОВУЮТЬ ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В НУШ

   Переддипломна практика - складова освітнього процесу фахового закладу передвищої освіти. Цей вид практики передбачає спостереження студентами за особливостями педагогічної діяльності вчителів НУШ, за організацією  ним ранкових зустрічей та освітнього середовища до уроків, за добором методичного матеріалу щодо самостійної організації багатоаспектної діяльності вчителя НУШ в умовах дистанційного навчання та самостійне проведення уроків.
   В складних умовах воєнного лихоліття студенти випускних груп проходили переддипломну практику в дистанційному або змішаному форматі. 
   
   20 лютого відбулась педагогічна конференція з переддипломної практики, на якій виступили адміністрація коледжу, її керівники та студенти-четвертокурсники. 
 
   Виступи студентів засвідчили, що пощастило  тим, хто мав змогу проходити практику у формі змішаного навчання, бо живе спілкування не можна порівняти зі спілкуванням в онлайн-режимі.
   
   Практиканти організовували і проводили позакласні заходи патріотично-виховного характеру.
   Студентка 4 курсу, групи «Б» Карина Шталтовна провела офлайн-квест-заняття «День соборності України».
   
   Вогник пізнавальної зацікавленості палав в очах студентів, присутніх на конференції. Вони із задоволенням відвідали онлайн-конференцію, підготували  презентовані виступи, в яких поділилися своїм набутим за невеликий період досвідом, і побажали продовжити термін проходження практики. 
Керівник практикою Людмила ДЕРЮГІНА