Останні події

ІМІДЖ СУЧАСНОГО УЧИТЕЛЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

   Ніхто й ніщо не зможе замінити вчителя – творчу особистість зі своїм неповторним учительським іміджем.
   Сьогодні, як ніколи раніше, актуалізуються питання утвердження іміджу вчителя фізичної культури, перед яким держава ставить відповідальність за виховання в дітей бережливого ставлення до власного здоров’я, та утвердження пріоритетів здорового способу життя.
   Сучасний учитель фізичної культури – людина сумлінна та працездатна, креативна й відповідальна, яка володіє знаннями, вміннями та навичками.
   Він є справжнім володарем здоров’я підростаючого покоління, сам повинен тримати себе постійно у спортивній формі:  учні люблять випробувати вчителя.
   В цьому переконалися студенти спеціальності Фізична культура і спорт групи 4 Д  під час проходження переддипломної педагогічної практики в школі.
   За результатами переддипломної педагогічної практики відбулась підсумкова конференція,  в ході якої студенти поділилися враженнями від перебування в ролі вчителя фізичної культури.
   Вони проаналізували свої здібності і прийшли до висновку, що вчитель фізичної культури взірець для дітей з його підтянутістю, спортивністю, витримкою і бажанням всього себе віддавати дітям.

   Від практики враження залишились лише позитивними:  цікаві уроки, щасливі посмішки дітей,  море позитивних емоцій. Найбільше, що запало в душу – дружні стосунки вчителів з дітьми та їх вміння дати гарну пораду, підтримати в будь якій ситуації,  дати впевненість в тому, що ти, перш за все друг, а вже потім -  педагог. Ось  саме чому наші здобувачі освіти обрали професію – вчителя фізичної культури.



Голова ЦК фізичного виховання Віктор ОСАДЧИЙ