mega888

28 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

   28 червня —  День Конституції України - свято, яке відображає визначний момент в історії нашої країни. Саме 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила нову Конституцію — документ, що став першою основою для самостійної та незалежної української держави. Це був величезний крок вперед, який закріпив правові основи незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Цей день символізує нашу національну гордість та сильне прагнення до правової держави, демократії та справедливості.

   Щиро вітаємо всіх із Днем Конституції України! Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Зичимо міцного здоров’я, миру та благополуччя, звершення усіх планів заради світлого майбуття рідної України!
   До Дня Конституції в бібліотеці коледжу підготовлена тематична виставка «Конституція – оберіг нашої держави», на якій представлені літературні видання з історії творення та важливі актуальні положення основного Закону.

 

Бібліотека коледжу