mega888

Онлайн нарада голів ПЦК


   06 листопада відбулось засідання голів предметно-циклових комісій за участю заступника директора з навчальної роботи Малецької Т.В., завідувачів відділень   Стьопочкіної Ю.О., Манжарової І.О, відповідального секретаря приймальної комісії  Бєланової Ю.М. у форматі мееt-конференції.


   Під час зустрічі обговорювались актуальні питання щодо освітньої діяльності коледжу в умовах дистанційного навчання, серед яких: проведення профорієнтаційної роботи,  підготовка до ДПА у формі ЗНО студентів других курсів, дотримання студентами та працівниками санітарно-епідемічних заходів в умовах пандемії тощо.
   Голови предметно-циклових комісій охарактеризували особливості організації дистанційної роботи викладачів секцій з підготовки студентів до складання ДПА у формі ЗНО, інформували про стан профорієнтаційної роботи.

 


   Сьогодні дистанційне навчання стає все більш популярними і має великий попит серед абітурієнтів і студентів у всьому світі. Актуальним є питання організації початку роботи підготовчих курсів, які будіть проходити в форматі змішаного навчання. Секретар приймальної комісії Бєланова Ю.М. зазначила, що слухачі курсів отримають доступ до навчального сайту і матеріалів в електронному форматі: підручників, методичних вказівок, наочного матеріалу, презентацій, контрольних і тестових завданнь. Таке навчання не виключає можливості живого спілкування через відеозв'язок, консультації в онлайн-режимі.