mega888

Засідання методичної ради

   В коледжі пройшло чергове засідання методичної ради в онлайн-режимі, на якому підведено підсумки проведення методичної роботи в рамках тижнів предметно-циклових комісій, розглядалися питання використання інформаційно-комунікаційних та інтернет-технологій у виховній діяльності наставника групи, проведення профорієнтаційних заходів у загальноосвітніх навчальних закладах.
   Відбулася конструктивна розмова, в ході якої адміністрація коледжу, голови предметно-циклових комісій проаналізували різнопланові заходи, що проводились під час проведення декад: спільні засідання комісій, створення відеопроєктів, проведення онлайн-конференцій серед викладачів та студентів, інтелектуальних конкурсів, участь у вебінарах, семінарах тощо.
   Було також зазначено, що виховна робота наставника групи, що проводиться в коледжі у період карантину, формує у студентів правильні цінності та всебічно розвиває.
   Відповідальний секретар приймальної комісії запропонувала нові форми проведення профорієнтаційної роботи в навчальному закладі.