mega888

Коледж єднає студентів

   23 травня відбулося відкрите  онлайн засідання Євроклубу «Світовий простір», яке організували та провели викладач англійської мови Наталія КИСЛА та культорганізатор Світлана РЕДВАНСЬКА. На засіданні були присутні виконуюча обов’язки директора Зоя МАТВІЄНКО, заступник директора з навчальної роботи Тетяна МАЛЕЦЬКА, викладачі англійської мови та студенти коледжу.


   Серед студентів, що стали учасниками Євроклубу, були і ті, яких війна змусила переїхати до інших країн:  Давід СИЧЕВСЬКИЙ (Італія), Альона ЖУРАВСЬКА (Польща) та Кристина АЗАРЕНКО (Німеччина). Ці студенти поділились своїми враженнями від проживання та навчання в цих європейських країнах, а також відповідали на питання учасників. Зокрема, виконуюча обов’язки директора Зоя Едуардівна цікавилася  умовами навчання цих студентів в Європі.
   Для того, щоб студентам, що перебувають за кордоном, та іншим присутнім було легше розібратися в освітніх системах Італії та Польщі, студенти 3-го курсу, групи «А» Любов ЗАЙЦЕВА та Юлія ТЕСЛЕНКО презентували свої проєкти про освіту в цих країнах.
   Також в ході засідання культорганізатор коледжу Світлана РЕДВАНСЬКА провела Євроквест, під час виконання якого студенти відповідали на запитання, пов’язані з європейськими країнами.
   Студенти були раді зустрітися та поспілкуватися в невимушеній обстановці з адміністрацією коледжу, викладачами, своїми однолітками. Ми впевнені, що війна в нашій країні скоро закінчиться, і нас знову об’єднає коледж в своїх стінах.  
Все буде Україна!



Викладач англійської мови Наталія КИСЛА
Культорганізатор Світлана РЕДВАНСЬКА