mega888

ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

   В комунальному закладі Сумської обласної ради «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С. В. Руднєва» відбулося чергове засідання педагогічної ради. 
   Основне питання порядку денного «Педагогічна практика: становлення професійних і особистісних якостей майбутнього фахівця Нової української школи в умовах дистанційного та змішаного навчання» ґрунтовно висвітлено в доповіді заступника директора з навчальної роботи Тетяни Малецької. Вона проаналізувала основні аспекти становлення майбутніх фахівців Нової української школи в умовах дистанційного та змішаного навчання. 
   Практичним досвідом щодо їх реалізації поділилися голови циклових комісій шкільної педагогіки, психології та предметів спеціалізації Наталія Піщікова, дошкільної педагогіки, психології, окремих методик Ірина Красовська, природничо-математичних дисциплін Людмила Черв’яцова.
   Здійснюючи освітню практичну діяльність зі здобувачами освіти, викладачі коледжу орієнтуються на створення новітнього освітнього середовища з оновленим методичним інструмтарієм на засадах педагогіки партнерства.
   На засіданні педагогічної ради розглянуто також питання діяльності психологічної служби у системі освіти коледжу щодо забезпечення психологічного благополуччя учасників освітнього процесу в умовах війни.
   Практичним психологом і соціальним педагогом корегується робота із психологічної допомоги та емоційної підтримки учасників освітнього процесу: здобувачів освіти, їх батьків, педагогічних працівників.
   Про дотримання академічної доброчесності при здійсненні оцінювання знань студентів розповіла присутнім завідувач відділенням Юлія Стьопочкіна. Дотримання навчальним закладом, його студентами та педагогами принципів академічної доброчесності створює довіру до результатів навчання, підвищує успішність у здобувачів освіти.
   Педагогічною радою схвалено ряд положень з організації освітнього процесу в навчальному закладі та розглянуто клопотання педагогічних працівників коледжу щодо визнання результатів підвищення кваліфікації.
   Після обговорення питань було ухвалено відповідні рішення.



Методист Людмила ГОЙКО