mega888

МИ – ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

   Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Студенти спеціальності Соціальна робота під час проходження соціально-педагогічної практики провели виховний захід зі здобувачами освіти Князівської гімназії. 

   Мета акції – зосередження уваги учнів на проблемах подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисті прав жінок. Студенти-практиканти розповіли учасникам освітнього процесу гімназії про сучасні проблеми насильства у  суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення.
   Варто наголосити, що від початку повномасштабної збройної агресії росії проти України українці зіткнулися із безпрецедентним рівнем насильства, пов’язаного з війною.
   НАГАДУЄМО!!!! Якщо Ви стали безпосереднім свідком насильства, негайно телефонуйте у поліцію за номером 102. Від цього залежить життя та здоров'я Вас і ваших близьких.


Голова ЦК педагогіки, психології, предметів спеціалізації Наталія ПІЩІКОВА