Звітна конференція з переддипломної практики

   Переддипломна практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми спеціальності «Соціальна робота» для здобувачів передвищої фахової освіти.
   Метою переддипломної практики є формування дослідницьких навичок та вмінь, необхідних для практичного застосування новітніх наукових досягнень у професійній діяльності майбутнього соціального педагога. 
   Під час звітної конференції студенти продемонстрували свої напрацювання щодо здійсненої роботи та представили опубліковані результати під час проходження переддипломної практики.
   Наталія Чуприк: «Моя робота під час практики в ліцеї була груповою і індивідуальною,вона охоплювала всіх учасників процесу. Я мала змогу протягом 3х тижнів спостеріга­ти за навчально-виховною роботою в школі, аналізу­вати її й робити висновки».
   Олена Сєрих: «На практиці я ознайомилася з правилами заповнення документації та формою  їх заповнення.  Були здійсненні виїзди на огляд сімей із СЖО, також ознайомилася з роботою соціальних служб нашої громади. Завдяки викладачам коледжу отримала багато корисних знань під час навчання».
   
   Юлія Приходько: «Переддипломна практика дала мені змогу вдосконалити знання,вміння і навички, отримані під час навчання. Дала змогу розкрити свій потенціал. Завдяки рекомендаціям керівника практики я з легкістю виконувала поставлені завдання,що викликало ще більший інтерес до професії соціального педагога. Дуже вдячна за поради і підтримку».
 
   Олександра Бабич: «Виконуючи обов’язки соціального педагога, я змогла застосувати набуті в коледжі теоретичні знання, прокачати свої навички та вміння, адже школа це саме те місце, де потрібні люди з такими знаннями».
Викладачі ЦК педагогіки, психології та  предметів спеціалізації