mega888

На шляху до професійного зростання



   Переддипломна педагогічна практика є завершальним етапом професійної підготовки випускника коледжу. Вона є важливою складовою підготовки спеціалістів з дошкільної освіти.

   Новий навчальний семестр студенти 4 курсу дошкільного відділення розпочали на робочому місці вихователя в дошкільних навчальних закладах міста та області, куди були направлені для походження переддипломної педагогічної практики. Студенти організовують освітній процес з дітьми дошкільного віку відповідно до програмних вимог та регламенту дошкільного закладу, використовуючи різні засоби, форми, методи навчання, інноваційні педагогічні технології, знайомляться з досвідом кращих вихователів, методистів, ведуть відповідну документацію.
   Таким чином переддипломна педагогічна практика як форма підготовки майбутнього  вихователя безпосередньо впливає на його свідомість, пізнавально-пошуковий інтерес, творчі здібності в роботі, формує особистісну професійну траєкторію впливу на майбутнє покоління, відіграє системоутворюючу роль у формуванні творчої особистості майбутнього спеціаліста.