НАРОДНА ЗІРКА

   Підведені підсумки Міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю-конкурсу «Перлина Дніпра», який відбувся за підтримки Уряду Республіки Болгарія та БО Всеукраїнського благодійного фонду «Злагода». За результатами конкурсу наша «зірка» студентка 3 курсу  Катерина ПРИМАК  (художній керівник: Тетяна ЯНОВСЬКА) отримала впевнену перемогу та диплом лауреата І ступеня у номінації «Вокал народний».

   Своїм виступом представниці нашого навчального закладу долучилися до великої справи – БЛАГОДІЙНОСТІ, чим підтримали Україну!
   Шановні наші переможці! Приміть  щирі вітання та слова подяки за безперервний пошук, за вагомі духовні здобутки в справі виховання особистості, яка бурхливо прагне до високого мистецтва. Сподіваємося, що й надалі полум’я творити не згасатиме на вашому життєвому шляху, бо споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були і є  оберегами історичної пам’яті. Вони живлять кожного, хто йде стежками мистецької різнобарвної палітри. Тож віримо в себе, віримо у своїх вихованців, віримо в Перемогу!



Заступник директора з виховної роботи Ірина СТАРОДУБЦЕВА