mega888

ВИСТОЯЛИ - ПЕРЕМОЖЕМО!


   Кажуть нація народжується в боротьбі -  наша нація народжувалася століттями. Але 24 лютого 2022 р. о 3.40 це сталось назавжди. Під вибухи ракет і гуркіт зброї, їй майже не давали шансів, але вона не з тих, хто здається. У неї волошкові очі, ніжне серце і незламний дух славетних дідів. У її руках щит і меч, а під броником – любов.
   Наша нація вперто стоїть, навіть тоді, коли падають її села, міста і стіни, бо не вміє хилитися. Наша нація гарно звучить: «Паляниця», «Доброго вечора, ми з України!», «Слава Україні – Героям слава!». ЇЇ мову чутно по всьому світу, її слова надихають, б’ються і лунають навіть в німій окупації. Наша нація набирає сили, наша нація ще так багато не знає про себе, наша нація має честь, вірить в Бога, ЗСУ, справедливість і в нашу перемогу. За цей рік вона прожила десяток життів. Гартована, згуртована, красива, велична, славетна, безстрашна, єдина. 2022 – рік, коли кожен із нас народився ще раз, аби нація народилась назавжди, рік, після якого ми можемо все! Разом переможемо!
 
   Інформаційні матеріали  до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну від Українського інституту національної пам’яті.
Вкладення:
ФайлРозмір файла:
Скачати цей файл (Інститут_нац.пам'яті до 4_461-23.pdf)Переглянути410 Kb