mega888

017 Фізична культура і спорт

Матеріально-технічне забезпечення освітньої діяльності спеціальності 017 Фізична культура і спорт
 

   Для забезпечення освітнього процесу у коледжі створена належна матеріально-технічна база. Коледж являє собою комплекс споруд, до якого входять: два навчальні корпуси, гуртожиток, їдальня, чотири спортивних зали, актова зала, спортивний майданчик та ряд допоміжних приміщень (гараж, майстерні та ін.). Загальна площа – 93341 м2, приміщення для занять студентів – 3065,2 м2, що в 2022/2023 навчальному році складає 12,3 м2 на одного студента з урахуванням ліцензійного обсягу. Будівлі і споруди відповідають паспортним даним і санітарно-технічним нормам. Площа земельної ділянки складає 1.7827 га.
   Для проведення теоретичних та практичних занять обладнано 36 кабінетів, 3  комп'ютерні лабораторії, 4  спортивні  зали. Лабораторії і кабінети  відповідають  вимогам  навчальних планів і програм. Кожен кабінет чи лабораторія мають свій паспорт, де  обов’язково є відомості про призначення кабінетута його обладнання.Кабінети працюють згідно графіків роботи, забезпечують умови для самостійної роботи у вільний від навчальних занять час.
   До послуг студентів спеціальності «Фізична культура і спорт» просторі аудиторії та кабінети з підключенням до мережі Інтернет, 2 актові зали площею 244,7 м2, 204,8 м2, клас ритміки та хореографії, хоровий клас, їдальня на 80 місць, площею 296,3 м2, медичний пункт, спортивні майданчики, читальна зала на 40 місць, кабінет психолога. Створено належні умови для занять в спортивних залах, на майданчиках.
   У розпорядженні студентів комфортабельний гуртожиток на 286 місць, площа якогостановить – 2516,5 м2. Потреба в гуртожитку іногородніх студентів задовольняється на 100 %.
   Навчальний заклад має своюбібліотеку, загальний  фонд  якої складає 37914  екземплярів. Загальна площа бібліотеки – 175 м.
   Забезпеченість навчально-методичною літературою з спеціальності  складає:

  • цикл гуманітарної та соціально-економічної  підготовки – 692 екземпляри;
  • цикл природничо-наукової підготовки – 1418 екземплярів;
  • цикл професійної та практичної підготовки – 1453 екземплярів.

     Матеріально-технічна база коледжу постійно оновлюється. Успішному   освітньому   процесу   значною   мірою   сприяє   сучаснетехнічне обладнання: 4 інтерактивні дошки, 13 проекторів, звукопідсилююча апаратура, ноутбуки, копіювальна техніка, 1 інтерактивна панель.
     Приміщення навчальних корпусів відповідають вимогам санітарних норм, пожежної безпеки, охорони праці, будівельних норм.
   У наявності санітарний паспорт навчального закладу, що засвідчує відповідність приміщень вимогам здійснення освітнього процесу.