mega888

Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С. В. Руднєва – основа успішного майбутнього



   Для коледжанської спільноти Путивльського педагогічного фахового коледжу особливим зараз є почуття і відчуття єднання. Приємно зазначити, що війна не роз’єднала наш трудовий і студентський колективи. А навпаки, ми згуртовані, як ніколи, і націлені на подальший розвиток. 

   Вводяться нові спеціалізації, проведено атестацію педагогічних працівників, проходять адміністративні, методичні, педагогічні ради, засідання циклових комісій, методичного об’єднання класних керівників, студентського самоврядування, старостату, працює школа удосконалення педагогічної майстерності, творчі групи викладачів, реалізується практична підготовка студентів, відбуваються різнопланові заходи: День коледжу, День зустрічі випускників, День відкритих дверей, весняна толока «Мирна весна», акції «Висаджуємо дерева разом», «Великдень для героїв», патріотичні сторінки, відеоколажі, флешмоби, фотокалейдоскопи. Вихованці разом з педагогами беруть участь в онлайн-олімпіадіх, інтернет-конкурсах «Україна починається з тебе», «Ми з України», «Захисники та захисниці України».
   Ми дякуємо захисникам України, серед яких багато наших студентів і випускників, які боронять свободу і незалежність рідної країни, і віримо, що перемога буде за нами!
   Педагоги, співробітники, здобувачі освіти, навіть ті, що перебувають за тисячі кілометрів від рідної Альма-матер, зберегли вірність закладу, його славним традиціям.
   Ми віримо в рідний коледж, робимо свій внесок у його подальший розвиток та процвітання. Наш фронт – це якісна освіта, підготовка висококваліфікованого конкурентоспроможного фахівця, патріота, незважаючи ні на які виклики часу.
   Віримо в мирне майбутнє України!

 

Ірина СТАРОДУБЦЕВА,
Людмила ГОЙКО,
Світлана РЕДВАНСЬКА